Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Petr Král
IČO: 01194062
se sídlem V Cihelně 655/12, Praha – Kolovraty

Kontaktní e-mail: info@infinityweb.cz

Jaké údaje a proč sbíráme

Kontaktování a poptávka služeb

Před provedením poptávky sbíráme jméno, webovou adresu a e-mail na základě vašeho souhlasu, abychom vám mohli poslat odkaz na poptávkový formulář. V poptávkovém formuláři sbíráme vaše jméno, e-mail a název firmy pro budoucí plnění smlouvy, abychom mohli připravit návrh řešení a cenovou nabídku.

Objednávka služeb

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti od vás sbíráme následující údaje: jméno, e-mail, název firmy, IČO, DIČ a fakturační adresu, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku a kvůli vystavování a archivaci daňových dokladů.

Kdo údaje zpracovává

Petr Král (IČO 01194062, se sídlem Praha – Kolovraty, V cihelně 655/12, PSČ 10300), který provozuje tento web.
Společnost MailerLite jako provozovatel email marketingu.
Společnost Google jako provozovatel Google Analytics.
Continually Ltd jako provozovatel Chatbota.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

Kontaktování a poptávka služeb

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.
  • Kam se můžete obrátit

    Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

    Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

    Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 10.2.2019.
    Scroll to Top